Op 9 september beleefden we een fantastische derde editie van het Wijnfestival Apeldoorn. Samen met 500 bezoekers hebben we genoten van mooie wijnen, heerlijke gerechten en bruisend entertainment. Aan het eind van de avond konden we door alle geleverde bijdragen een prachtige cheque van maar liefst € 35.001 overhandigen aan de Stichting De Klup Apeldoorn. Dit geld wordt besteed aan het renoveren en verduurzamen van het Kluphuis. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de geweldige steun van onze partners.

Namens Rotaryclub Apeldoorn HARTELIJK DANK en graag tot volgend jaar.

 

het programma

17:00

U wordt warm welkom geheten bij Paleis Het Loo.

17:00 – 20:00

Royale wijnproeverij en een 4 gangen ‘walking dinner’, omlijst door muziek en entertainment

20:00

Wervelende veiling met fantastische kavels

21:00

Afsluiting van de feestelijke avond

Mooie wijnen en hun verhaal
Lokale wijnwinkels schenken prachtige wijnen en vertellen daar mooie verhalen bij over de oorsprong en bereiding. Om de verhalen kracht bij te zetten zullen er ook een aantal wijnboeren aanwezig zijn. Bij het begin van het festival ontvangt u een wijnglas. Met het glas in de hand wandelt u langs de verschillende kraampjes en proeft u de mooiste wijnen.

Walking Dinner
Paleis Het Loo verzorgt het eten in de vorm van een ‘walking dinner’. De 4 gangen zijn gevuld met kleine gerechten. Er is geen tafelschikking, u kunt vrij rondlopen terwijl u geniet van de geserveerde gerechten en het gezelschap.

We steunen Stichting de Klup in Apeldoorn

Zoals elk jaar gaat de opbrengst van het wijnfestival naar een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting de Klup. De Klup is een Kluphuis voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Samen activiteiten doen, elkaar ontmoeten, vriendschap en een ontspannen sfeer waarbij je jezelf kunt zijn, is waar het bij de Klup om draait. 

partners van het wijnfestival